Рискът да харесате женен мъж

/, Тя и Той/Рискът да харесате женен мъж

Рискът да харесате женен мъж

Рискът да харесате женен мъж.

Днес навлизаме в една много интересна тема – какво да направя ако съм влюбена в женен мъж? Редно или нередно?

Често се случва един мъж да е харесван и обичан заради качествата му, но впоследствие се оказва, че той е щастливо женен, понякога и с деца или просто съжителства с друга жена. Понякога се стига до там, че подозренията бледнеят пред красотата и качествата му докато неминуемо се стига до момента, в който истината излиза наяве съвсем случайно. В такъв труден момент сърцето се свива и измамата те принуждава да се чувстваш все едно живота замира, но все пак се изправяме пред следния казус – дали да го зарежа или не.

Защо се случва всичко това?

И започват много колебания за това кой е правилния път. Изпитвайки чувството за вина, все едно взимаме чуждо щастие, ни принуждава да се чувстваме раздвоени. Обикновено след такава ситуация реакцията на мъжа е: Не се притеснявай, ще се разведа и всичко ще бъде наред!

женен мъж

Трябва ли въобще да вярваме на тези негови думи?

Само 2% от силния пол по света биха се отказали от семейния си живот, а ако имат деца – процентът е още по-минимален. Мъжете ако са мислили да нямат семейство, то те не биха го имали. Истината е съвсем друга и всеки разумен човек ще я разгадае. Отначало за него и за вас е била една игра и забавление, но това съвсем не значи успех, нито означава, че следващите няколко години щастливата приказка ще продължи. Ако си представяте, че ще ви е верен … замислете се дали не е обещал същото и на жената, която е изоставил заради вас.

И ако все пак сте лудо влюбена в този женен мъж – дайте му достатъчно време. Това често е помагало във връзките, когато се налага да се доверим на любимия човек. Преустановете срещите си с него в рамките на поне един месец. Не се срещайте през това време и потиснете желанията и поривите си. Той сам ще разкрие душата си към вас – ако е лудо влюбен във вас, той ще ви търси настойчиво по телефона или ще търси близост по всички възможни начини или пък ако е било мимолетно увлечение, той просто ще ви забрави и ще политне след друга нежна пеперуда. Просто един месец е достатъчен срок, в който ще проличи неговата същност. И едва след това се замислете дали наистина това е мъжът за вас.

Истинският мъж би ви приел такава, каквато сте и би ви последвал без игра на криеница или срам. Би постъпил така, че не би ви наранил или пък да остави сянка на съмнение. Това ще е мъжът, който ще ви кара да се чувствате желана и щастлива, като го прави съвсем непринудено.

Затова бъдете търпелива, запазете достойнство, знайте, че както е излъгал друга жена, също така може да излъже и вас. Доверието трудно се печели, но много лесно се губи. Всички го знаем. И все пак, след като двамата се привличате, значи всеки от вас е намерил нещо ценно в другия, но нека не се забравя, че светът е устроен така, че щастието идва при едни, но за сметка на други.

Има две думи, с които трябва да се съобразите в такъв момент – морал и любов, като второто не винаги е съвсем сигурно. Може и да греша, но според мен не е редно, дори е егоистично да градим своето собствено щастие за сметка на нещастието на други.

2017-12-27T07:11:17+00:00 Любопитно, Тя и Той|
error: Съдържанието е защитено от копиране!