Как да подобрим сексуалния си живот?

//Как да подобрим сексуалния си живот?

Как да подобрим сексуалния си живот?

Как да подобрим сексуалния си живот?

Когато сте в хотел нещата, които ни разсейват вкъщи – домакински задължения, подготовка на децата за училище, сметки за плащане, може да подействат зле на либидото. Както и фамилиарността, която е убиец на страстта при дългогодишните връзки, защото може да ви направи слепи за нещата, които първоначално са ви привлекли един към друг.

Ето защо е добре да планирате време за романтика, например уикенд, далеч от дома.

Как да подобрим сексуалния си живот?

С изследване, проведено сред повече от хиляда души, е установено, че 74% от двойките, когато са на ваканционно пътуване, правят секс поне веднъж на ден. Когато са си у дома, само 19% от двойките споделят за подобна честота на половите отношения. А непознатата обстановка допринася за връщане към началото на връзката и преоткриване на нещата, които сте харесвали един в друг.
Когато включите алармата за събуждане енергията ви е най-голяма, когато ставате от сън, тъй като тепърва ви предстои да се справяте с трудности и натоварвания. Така че употребете част от тази енергия за секс… Още повече че сутрешното правене на любов е важно за поддържането на връзката с партньора. Пък и сутрешното ниво на тестостерон при мъжете е най-високо, така че превърнете голямото желание в голямо удоволствие.

Как да подобрим сексуалния си живот?

Преди важна среща, ако сте на изпит или имате някакъв важен и стресиращ служебен ангажимент, добре е преди това да планирате време и за секс. Доказано е, че това помага за снижаване на напрежението. По време на правенето на любов организмът секретира повече от т. нар. хормони на щастието: допамин и ендорфин. Благодарение на тях се чувстваме и по-спокойни преди напрегнати ситуации.

Когато ви боли глава. Необичайно, но главоболието не е оправдание да отказвате ласки на партньора си, а по-скоро повод да ги потърсите от него… Немски учени установили, че повече от половината страдащи от мигрена, които правят секс по време на болезнената криза, чувстват подобрение на състоянието си и смекчаване на неприятните симптоми. А при всеки пети с мигрена дори се стигало до пълно изчезване на болката. Секретираният от организма по време на секс хормон ендорфин има свойството да действа и като болкоуспокояващо, обясняват учените.

Как да подобрим сексуалния си живот?

Когато сте тренирали. След физически занимания е много добро време за секс. Първо след тренировка имате по-голяма увереност за това как изглежда тялото ви, а това повишава желанието за интимност. Второ, физическата активност усилва кръвообращението и снабдява тялото ви с адреналин, което също увеличава либидото.

Заниманията с йога могат да подобрят сексуалната кондиция на дамите и да увеличат удоволствието им от правенето на любов.

2017-12-27T16:53:08+00:00 Тя и Той|
error: Съдържанието е защитено от копиране!