Как да накарате мъжът ви да се чувства специален?

//Как да накарате мъжът ви да се чувства специален?

Как да накарате мъжът ви да се чувства специален?

Как да накарате мъжът ви да се чувства специален?

Всеки мъж иска да се чувства единствен и специален. Всяка жена е длъжна да му покаже, че е така. По този начин връзката ви ще бъде стабилна и по-дълготрайна. Има няколко лесни начина да му покажете, че вие наистина го обичате и цените.

1. Бъдете неговата опора.

да накарате мъжът ви да се чувства специален

Мъжът трябва да е сигурен, че може да разчита на вас във всяко начинание. Бъдете неговото вдъхновение и опора. Мъжете са по – силни , когато зад него има жена, която го подкрепя. Той би се чувствал безсмислен ако няма жена, оценяваща делата му и помагаща в осъществяването на целите му.

2. Ценете го.

да накарате мъжът ви да се чувства специален

Дори някои мъже да не признават, за тях е много важна оценката на любимата. Мъжкото его зависи в голяма част от одобрението и положителната оценка на жената. Само така те ще повярват в себе си и в това, че са истински мъже. Това ще го привърже повече към вас и ще бъде щастлив от това, че ви има. С такава жена всеки ще иска да остарее.

3. Правете му комплименти.

Защо мислите, че само жените заслужават комплименти? Когато харесате нещо в него, било то дрехите , постъпките или усмивката, кажете му. Той ще се радва да знае, че вие мислите това. Не е необходимо да го посипвате с ласкателства – все пак сте дама. Не забравяйте, че вие сте нежността във връзката и комплиментите за вас трябва да са ежедневие. Но когато прецените, че той заслужава похвала – не я спестявайте.
4. Бъдете красавицата му.

Изглеждайте добре за него. Коя жена не обича да полага усилия за красотата си? Е, и мъжете обичат половинката си да изглежда добре – особено когато е специално за тях. Щастливи са, когато жена се стреми да бъде неговата фантазия. Това не означава да сте във фризьорския салон всяка сутрин или на педикюр след това. Облечете се с дрехите, които той харесва или просто му покажете, каква нова рокля сте си купили. Не я пазете за официални случаи. Мъжът ви е повод всеки ден. Завладявайте сърцето му с красота.

5. Интимността не е само физическата връзка.

да накарате мъжът ви да се чувства специален

Целувките, прегръдките и нежните докосвания са част от нея. Силната връзка зависи от присъствието на тези жестове. Не го затрупвайте с проблемите си в работата. Той вероятно също има, но те не са романтични. Защо не опитате да се излежавате до късно в почивните дни, а след това да закусите в леглото? Да излезете на разходка из парка хванати за ръка, може би и да покарате колело? Това няма значение , просто правете нещо заедно. Усмихвайте се , показвайте любовта си и се наслаждавайте на щастието от това, че сте заедно.

Ако публикацията ви е харесала, моля споделете.

2018-01-04T18:50:03+00:00 Тя и Той|
error: Съдържанието е защитено от копиране!