Хитринки за секси поглед

/, Тя и Той/Хитринки за секси поглед

Хитринки за секси поглед

Хитринки за секси поглед

Спиралата за мигли и очната линия могат да превърнат очите в съблазнително оръжие. Но е важно да умеете да ги използвате.

Според различни статистически проучвания, при среща (независимо дали става дума за позната или напълно непозната жена) мъжете първо поглеждат очите на дамата и едва след това отклоняват поглед към други части на лицето и тялото. Което означава, че очите могат да бъдат и истинско оръжие за съблазняване. Ето как да ги подчертаете още повече с помощта на спирала и/или очна линия.

секси поглед

Без експерименти!

Никога не опитвайте нещо ново 10 минути преди среща. Ако досега не сте използвали очна линия, няма никаква гаранция, че ще направите безупречна точно сега. А дори и на делова среща, няма да се чувствате комфортно с разкривен грим.

Правилен избор.

Когато избирате спирала или очна линия, важно е да сте предварително наясно не само какъв ефект целите да постигнете, но и от какво действително имат нужда вашите очи. Ако миглите ви не са много гъсти, добрият избор е спирала, която не само да им добави дължина и обем, но и да ги уплътни. При очната линия пък трябва да се съобразите с извивката, която стои добре на вашето лице.

Другото, на което е задължително да обърнете внимание, е четката – и на спиралата, и на очната линия. Не само заради удобството на нанасяне, но и заради ефекта, който целите.

секси поглед

Нанесете основа!

Това важи не само за очната линия, но и за спиралата. При очната линия се получава изравняване на тена в зоната на клепачите и така линията стои по-красиво. При спиралата основата (която също изглежда като спирала, но е безцветна или бяла), уплътнява миглите, разделя ги и предотвратява евентуалното напластяване.

Какъв цвят за секси поглед?

Това зависи от много неща: от нюанса, който имат очите ви; от цвета на дрехата; от настроението дори. Но има един универсален цвят, който може да използвате винаги – черното. Черното стои добре на всяка коса, очи и тен. Освен това контурира очите и така ги прави по-изразителни.

Цветовете, с които трябва да внимавате, са синьо, зелено и виолетово. Кафявото е по-мека версия на черното, така че с него също няма да сбъркате. Използвайте не голямо огледало, а малко. Така ще имате възможност да го доближите максимално до очите си, което улеснява нанасянето на спирала. За очната линия е по-добре да използвате голямо статично огледало.

Спиралата се нанася от вътрешността на миглите към крайчетата, като трябва да обхванете дори най-малките косъмчета – тези, в двата края на окото. За повече удобство наведете леко брадичката надолу и погледнете право в огледалото.

Преди да повторите, изчакайте няколко секунди.

Никога не помпайте четката във флакона – така вкарвате въздух, който разваля текстурата. За очната линия има различни техники, които улесняват нанасянето. Бихте могли например, да улесните нанасянето като с другата си ръка леко изпъвате клепача.

Друг вариант, който би ви улеснил, е да маркирате с леки точици линията, след което да ги свържете една с друга. Или да очертаете с молив окото и после да повторите върху него перфектната линия.

Внимание!

Водоустойчивите спирали са „по-тежки“ от останалите, но пък са много удобни, ако планирате цяла вечер танци. Така няма опасност гримът ви да се разтече. Независимо каква спирала използвате, вечер трябва да я отстраните от очите си с подходящ продукт. Ако искате на другия ден да се събудите със свеж и привлекателен секси поглед, гримът от очите трябва задължително да бъде отстранен. Дори да е само една спирала за мигли или очна линия.

2017-12-27T08:27:39+00:00 Красота, Тя и Той|
error: Съдържанието е защитено от копиране!