Стенли Стил Казанлък работи с LAKME – висок клас професионална козметика за коса

/, Любопитно/Стенли Стил Казанлък работи с LAKME – висок клас професионална козметика за коса

Стенли Стил Казанлък работи с LAKME – висок клас професионална козметика за коса

Стенли Стил Казанлък работи с LAKME – висок клас професионална козметика за коса

Професионална козметика за коса, предпочитана от професионалистите в цял свят, използват и стилистите от Салон за красота Стенли Стил в Казанлък. Това са продуктите на козметичната серия за коса LAKME. Освен изключително качественото обслужване в студиото, може да се насладите на терапия за своята коса с продуктите LAKME. А ако сте фен на козметичната марка, може да си закупите LAKME в салона и то на много добра цена.
Tерапията за коса с маска LAKME Bio Argan е най-ефективният начин за подобряване жизненоста на косата. Маската е с гъста консистенция и богат състав от арганово масло и патентования комплекс Ceramide III, който осигурява интензивно подхранване на дължините, възстановява увредените участъци от косата и предотвратява цъфтенето.
Има анти-ейдж действие, което поддържа косата жива и еластична и предпазва от външни агресори и накъсване.Lakme Bio Argan Oil – любимото олио на косата ти! Попива бързо, придава блясък, предпазва краищата от цъфтеж и ухае божествено.
Ако се нуждаете от повече информация за линията на Lakme, Стенли Стил Казанлък ще ви помогне в избора на най-подходящия продукт за вас.
За повече информация посетете Facebook страницата на студиото или позвънете на тел. 0896/ 640 044.

 

2017-07-12T08:52:50+00:00 Красота, Любопитно|
error: Съдържанието е защитено от копиране!