Cuccio Bulgaria

Cuccio Bulgaria

Cuccio Bulgaria е ексклузивен дистрибутор и  единствен оторизиран партньор за България на луксозната американска  професионална марка Cuccio

В портфолиото й са включени марките:
·         Cuccio Naturalè за неповторимо СПА изживяване
·         Cuccio Professional за професионални продукти за ноктопластика – с най-новите формули в индустрията
·          Cina pro за невероятни нeйл дизайни и декорации. Компанията е лидер в над 126 страни в цял свят.

Cuccio Naturalè са висок клас продукти за СПА салони, които обхващат всички услуги в маникюра и педикюра. Продуктите съдържат натурални съставки, извлечени от природата за ексфолиране, хидратиране, овлажняване и подхранване на кожата на ръцете и краката, за по-млад и удивително сияен вид.
Cuccio Professional представя професионални консумативи за маникюр, педикюр и ноктопластика с високо качество и ефективност. Многообразие на УВ и ЛЕД гелове, удължители и лепила за тях, пили, професионални аксесоари и препарати, които съкращават времето за изграждане и поддръжка, без да се ощетява качеството.
Революция в бранша предизвика Cuccio Colour Veneer – първият перманентен цвят за нокти в индустрията без съдържание на лак. Наситеният му цвят се дължи на тройния пигмент, а формулата му гарантира безупречен блясък и дълготрайност докато не се свали. Не съдържа разтворители и вредни съставки като другите продукти, които имат във формулата си лак за нокти. Продуктът е представен за първи път през 2009 година, като България е една от първите страни, в които е направена премиерата му.
Cuccio избира България и специално Гергана Бангеева като посланик, за да представи много от продуктите си за първи път в света. Благодарение на нея, лак  за нокти от портфолиото на световноизвестната компания носи българското име  So So Sofia.

Последния успех за българските дистрибутори е организацията на фотосесия за глобалната рекламна кампания на световната марка. Български топ модели ще бъдат лицата на следващите рекламни кампании на марката в цял свят.

Cuccio e марка със специално отношение към професионалистите. Можете да разчитате на атрактивни оферти и промоции, които ще Ви помагат да развивате бизнеса си.

2017-12-27T16:58:56+00:00 Красота|
error: Съдържанието е защитено от копиране!